tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Actie dakterras (4)

ActiedakterrasoverdwarsHet is volbracht. De ruimte die ik wilde opruimen is geheel aan kant en daar ben ik meer dan een week mee bezig geweest. Mijn neus woog ongeveer 35 gram toen ik aan de klus begon, en door het snotteren, snuiten en vegen vanwege mijn huisvuilallergie is er nog slechts ongeveer 19 gram van over. Zoxe2x80x99n drie liter snot is via achthonderdvierennegentig papieren zakdoekjes afgevoerd, maar omdat ik veel heb bijgedronken ben ik maar xc3xa9xc3xa9n kilo afgevallen. En nu heb ik ook echt wat: met enige trots laat ik een plattegrondje (klik voor vergroting) zien van mijn huis. Lichtblauw is het dakterras waar een vriend aan het schilderen is geslagen. Hij zei, voor wie later is mee gaan lezen, dat hij het fijn zou vinden als ik dan binnen op zou ruimen. Ik kon uiteraard niet met mijn armen over elkaar gaan zitten terwijl hij aan het werk was, dus ik ben onmiddellijk begonnen met het opruimen van de ruimte die groen is gemarkeerd (tussen het lichtblauw en het groen is een glazen wand!). Dat is de kamer waar ik tot voor enkele jaren geleden schreef aan het bureau dat met donkergroen is weergegeven. Door de in de loop der tijd opgehoopte rommel in die ruimte ben ik ergens anders gaan zitten (rood) in de ruimte waar ik normaal gesproken txc3xa9ken (oranje).

Nu is het groene gedeelte helemaal opgeruimd, en hoewel ik nog steeds snotter, ben ik erg blij dat ik het gedaan heb, want het ziet er zo veel beter uit en ik kan er nu ook weer eens bezoek ontvangen.

Is nu mijn hele huis opgeruimd? Neen. Het oranje gedeelte is nog steeds een bende, maar daar begin ik nu niet aan. Waarschijnlijk moet er eerst iemand komen die zegt: Zal ik voor jou eens het dak vernieuwen? Maar dan moet je wel erxc3xb3nder opruimen.

Iemand interesse?

Advertenties

Written by Ted

20 augustus 2007 bij 22:13

Geplaatst in Geen categorie

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ted, het xc3¡llerlaatste wat jij wilt is dat ik jouw dak vernieuw.

  Jan Paul

  21 augustus 2007 at 10:31

 2. Sorry, bij mijzelf is het ook al rommel genoeg, omdat de hele vloer vol emmertjes staat… Daar slalom ik omheen. Dus je begrijpt…

  teuntje

  21 augustus 2007 at 11:51

 3. Mij wil je al helemaal niet aan je dak hebben prutsen. 🙂
  Voor iemand die eens lekker komt koken, daar ruim je niet voor op zeker? 😉

  Karin

  24 augustus 2007 at 15:51


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: