tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Actie dakterras (slot)

Gisteren kwam mijn lieve vriend voor de derde maal langs. Hij legde de laatste hand aan het schilderwerk op het dakterras. Het houtwerk staat weer strak in de hagelwitte lak en ik ben er erg gelukkig mee. Ook met het feit dat ik op zijn initiatief aan de andere kant van de glazen wand de kamer heb opgeruimd. Het is duidelijk: iemand moet mij soms een zetje geven, want anders blijf ik liever op mijn luie kont zitten.

We sloten het werk af met een etentje op het dakterras xe2x80″ qua weer kon het nxc3xa9t: er was een bleek zonnetje en het waaide niet. Mijn vriend keek tevreden rond en zei: xe2x80x98Nou moet je die gordijntjes ook een keer wassen.xe2x80x99

Vanochtend was ik om half zeven wakker. Ik ben het dakterras opgegaan, heb het kleine tafeltje dat ik gisteren geverfd heb opgeschuurd en nogmaals geverfd, en de gordijntjes naar beneden gehaald. Die gaan vandaag in de was.

Written by Ted

29 augustus 2007 bij 05:46

Geplaatst in Geen categorie

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. Zijn ze gekrompen?

    Gerb.

    29 augustus 2007 at 23:47

  2. Dat weet ik niet, want ik heb ze niet terug opgehangen. Misschien hang ik ze wel helemxc3¡xc3¡l niet meer op, want het is wel lekker zo, met al dat licht dat wordt weerkaatst door het friswitte schilderwerk!

    Ted

    29 augustus 2007 at 23:58


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: