tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Dichters in de Prinsentuin

Prinsentuin_2008Het is zomer en de boel zit op slot. Iedereen is weg, of zit buiten xe2x80″ in de regen xe2x80″ en ik kan mijn draai moeilijk vinden. De dingen die ik moest doen zijn klaar; de boeken staan op het punt te verschijnen. En ik moet beginnen aan een nieuw boek, maar ik ben vergeten hoe dat ook alweer moet. Dus ik ruim hier een beetje op en ik friemel daar wat op de computer en ik kijk op mijn dakterras of de zon onderhand wil schijnen, zodat ik erin kan zitten. Met een boek, want er zijn nog heel wat boeken die ik moet lezen, waaronder:

– een boek over het fototoestel dat ik onlangs heb aangeschaft en waar ik meer over wil weten;

– een boek over een computerprogramma waarmee ik wil leren werken;

– vier dikke boeken over beeldende kunst, want xc3xa9xc3xa9n van de boeken waar ik aan wil beginnen gaat over kunstbeschouwing en daar moet ik voor studeren;

– twee bundels van Peter Holvoet-Hanssen, want aanstaande donderdag de 24ste tref ik hem in Groningen en de bedoeling is dan dat ik hem vragen stel over zijn werk in het kader van Dichters in de Prinsentuin, en omgekeerd zal hij mij interviewen. Beetje raar om dat te gaan doen, maar het lijkt me ook spannend en leuk. Dat interview vindt xe2x80x99s avonds plaats, met ook nog Hanz Mirck, Erik Bindervoet en Tsead Bruinja, en xe2x80x99s middags lees ik vanaf 16.30 uur met een aantal andere dichters kort voor op het Theeveld: Daniel Billiet, Wim Hofman, Peter Holvoet-Hanssen, Hanz Mirck en Erik Bindervoet. Het hele programma is hier te vinden: http://www.dichtersindeprinsentuin.nl/.

Written by Ted

18 juli 2008 bij 22:16

Geplaatst in Geen categorie

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. hallo Ted, hoe was het in de Prinsentuin?
  Ik had er graag bij willen zijn, maar ik zit verdraaid nog aan toe weer in Jakarta. Een paar weken geleden was ik nog in Groningen, maar toen was er alleen regen, geen poxc3xabzie.

  Corien Oranje

  25 juli 2008 at 10:29

 2. Goh Corien, wat heb jij het zwaar zeg, verdraaid nog aan toe…

  Gerb.

  25 juli 2008 at 13:09

 3. haha, Gerb, je zou toch niet willen ruilen? Ik woon in Jakarta, niet op Bali! Zoveel smog dat we niet eens de lucht kunnen zien.

  Corien Oranje

  25 juli 2008 at 13:35


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: