tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Spui, Amsterdam 21.00 – 23.00 uur

Vanavond is er een soort boekenmarkt rond het Spui in Amsterdam waarbij heel veel dichters en schrijvers voorlezen of iets anders doen: de Boekennacht. Ik lees van 21.45 tot 22.00 uur voor – ik weet niet precies waar – en van 21.00 tot 23.00 uur verkoop ik boeken in een kraam. Het zijn allemaal boeken die niet meer in de handel verkrijgbaar zijn, dus wie toch nog een exemplaar van Gebr. wil hebben of van Stil leven, of van Papieren Museum 2 of van Ik ben een held (de originele versie) of De allerliefste jongen van de hele wereld of de omnibus Luitje en de limonademoeder + De winkel van Wimper + Kind te huur, die moet vanavond naar het Spui komen. Ik heb van alle titels maar tien exemplaren bij me, dus op = op. Boeken worden natuurlijk gesigneerd, als dat op prijs gesteld wordt, en voorzien van een tekening.

Meer info op: www.amsterdamwereldboekenstad.nl

Advertenties

Written by Ted

20 maart 2009 bij 11:01

Geplaatst in Geen categorie

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Er kwam een meneer langs met een exemplaar van de eerste druk van mijn bundel “Begin een torentje van niks” (1994). Die had hij zojuist tweedehands op de boekenmarkt gekocht. Hij vroeg of ik de bundel wilde signeren. Toen ik dat wilde doen bleek het om een al door mij gesigneerde bundel te gaan. Ik vind het wel grappig om mijn eigen tekeningetje met handtekening terug te zien. Die zagen er wel een stuk terughoudender uit dan wat ik nu in boeken zet.

  Ted

  21 maart 2009 at 09:26

 2. dat is nu wel een uniek verzamelaarsexemplaar, dubbel gesigneerd. Hoe ging het? Kwamen er veel mensen? Ben je al je boeken kwijt? Ik had graag langs willen komen, maar 11.368 km was net wat te ver voor een vrijdagavond.

  Corien

  21 maart 2009 at 10:08

 3. Er was redelijk veel volk, maar de reguliere boekenmarkt was ook gaande, dus het was een mengeling van mensen die speciaal voor de schrijvers kwamen en mensen die op zoek waren naar speciale (oude, tweedehands) boeken.
  Ik heb redelijk wat verkocht, maar raakte zeker niet al mijn boeken kwijt.

  Ted

  21 maart 2009 at 10:47


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: