tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Morgen Gedichtendag

Foldervoor Ik krijg elk jaar een brief van Poetry International. Ik denk altijd in eerste instantie dat het een uitnodiging is om gedichten te komen voorlezen, maar dat is het nooit; het is altijd een brief waarin ze me vragen om aandacht te besteden aan Gedichtendag. Nou, bij dezen.

Overdag op Gedichtendag doe ik niks. Althans niks wat met gedichten te maken heeft. Er is dan zelfs een ontmoeting die niks met gedichten te maken heeft waarbij Hans Hagen, Sjoerd Kuyper en Koos Meinderts aanwezig zullen zijn (we gaan kijken naar beeldende kunst voor een boek waar plannen voor bestaan). Dat zijn al vier dichters die midden op Gedichtendag niks aan poxc3xabzie doen! Gek vind ik dat. 

Gelukkig heb ik in de avond wel wat poxc3xabtisch te doen. Dan ben ik in Utrecht, in Het Huis van de Poxc3xabzie, vanaf 20.30 uur. Ik lees drie keer voor, telkens op het halve uur, waarvan xc3xa9xc3xa9n keer in het donker. Ik heb er erg veel zin in! Zie voor meer informatie hier, maar ook hier (overzicht van de dichters die optreden).

Advertenties

Written by Ted

26 januari 2011 bij 07:17

Geplaatst in Geen categorie

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Als we nu op Gedichtendag allemaal een gedicht(je) voor Ted maken, dan heeft hij overdag toch nog iets te doen met gedichten …

    Thxc3xa9rxc3xa8se

    26 januari 2011 at 10:24


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: