tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Thomas de Veen recensent bij NRC

Deveen Thomas de Veen gaat recensies schrijven voor NRC Handelsblad. Ik vond het in een berichtje op Facebook, maar het fijne weet ik er niet van. Of hij gezien moet worden als opvolger van Karel Berkhout weet ik niet, en ik weet ook niet of hij jeugdliteratuur gaat recenseren, maar ik neem aan van wel, want als hij dames&herenboeken ging bespreken had dat er wel bijgestaan.

Advertenties

Written by Ted

26 januari 2011 bij 07:41

Geplaatst in Geen categorie

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Thomas de Veen heeft laten weten dat hij inderdaad jeugdboeken gaat recenseren, naast de andere recensenten Marieke van Twillert, Simone van Driel en Mirjam Noorduijn. Klinkt weldadig, zoveel recensenten voor xc3xa9xc3xa9n krant. Maar ik heb begrepen dat ze allemaal tot op zekere hoogte hun eigen specialisme hebben, zoals prentenboeken (Simone van Driel) en fantasy (Mirjam Noorduijn). – Eerlijk gezegd was me dat nog helemaal niet opgevallen.

  Ted

  26 januari 2011 at 11:22

 2. Ja, die verdeling was me wel duidelijk. Al doet Mirjam Noorduijn volgens mij wel meer dan alleen fantasy: ook jongerenboeken (YA). En Marieke heeft een poos geen jeugdboeken gerecenseerd, maar afgelopen vrijdag was ze er weer.

  Richard

  26 januari 2011 at 21:20

 3. Wie recenseert dan de thrillers en romans?

  R.E.Jongmans

  28 januari 2011 at 12:50


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: