tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Wat is dit?

Scan-144 Wat is dit? Klik op het plaatje voor een vergroting.

Advertenties

Written by Ted

21 februari 2011 bij 07:27

Geplaatst in Geen categorie

7 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Wij hadden ooit de rechten voor een apparaatje met een loep waar je kleine kaartjes in kon steken. Op die kaartjes konden dan plattegronden en routes, maar ook cartoons en verhalen. Je hoefde dan nooit meer met kaarten en (strip)boeken te slepen. En we zagen de kaartjes met cartoons al in miljoenvoud in zakken chips als opvolger van flippo’s en voetbalkaartjes. Nooit wat geworden. Daar doet dit dingetje wel aan denken, al zie ik nergens een loep.

  Jan Paul

  21 februari 2011 at 09:03

 2. Een scanapparaat voor boeken die zo teer zijn dat hun rug niet gevouwen mag worden op het kopieerapparaat? Een scanapparaat voor pop-upboeken?

  Thomas

  21 februari 2011 at 10:00

 3. Een eerste versie van het boek van de toekomst. Het lijkt me een heerlijk ding. Je kunt er filmpjes en foto’s op bekijken, en tekst, en wat je maar wilt, via je card – en dat moet allemaal nog doorontwikkeld worden, maar als ik zeggen moet: wat is dit, dan is het een I-Pad Plus.

  Thxc3xa9rxc3xa8se

  21 februari 2011 at 10:00

 4. Zo lezen lijkt me onhandig. Is het iets met een automatische bladzijde omsla eh ‘ding’ om te projecteren op de muur?

  KarinC

  21 februari 2011 at 11:06

 5. Of moet er hierna alleen nog bedacht worden hoe iedereen zijn gescande boeken naar een ander stuurt zodat bibliotheken hun deuren kunnen sluiten en de meeste boekhandels ook?
  Een prachtboek maken is misschien straks nog de enige reden om een boek te maken. Dus een boek als kunstwerk om naar te kijken en/of op zon- en feestdagen in de hand te nemen.
  De jacht op manuscripten lijkt me geopend en het tijdperk boek als bladzij na bladzij en zwaar (maar hoe heerlijk licht) op de hand loopt misschien ten einde.

  J. Baas- Hazenbosch

  21 februari 2011 at 13:01

 6. dit is een apparaat dat de bladzijden van je boek omslaat als je dat zelf niet meer kunt. Je hoeft alleen maar even op het knopje te drukken.

  Corien

  21 februari 2011 at 15:51

 7. Thomas zat er, niet voor het eerst, het dichtst bij. Het is een consumentenapparaat met twee camera’s waarmee de bladzijden van een boek gelijktijdig gescand kunnen worden. Volgens mij slaat het ding niet zelf de bladzijden om, dus voor het illegaal aanbieden van populaire romans is dit apparaat niet optimaal, maar wel te vinden in het boekenvakblad van de boekenbranche, Boekblad.

  Ted

  21 februari 2011 at 17:54


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: