tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Zevende druk Gebr. verschenen

Gebr7lint Uitgeverij Nieuw Amsterdam gooide een jaar geleden de kinderboekenschrijvers de deur uit (het is gek, maar nooit meer enig bericht gehad van de uitgeverij sinds de pers erover berichtte, niet eens een gedagje!) en die vonden, als ze wilden, onderdak bij uitgeverij Gottmer. Ook ik zit daar nu met een deel van mijn werk en ik heb goede ervaringen. Gottmer trekt zich wat aan van mijn oudere werk en doet dat met elan en voortvarendheid. Zo hebben ze het feit dat de zesde druk van Gebr. alweer is uitverkocht meteen aangegrepen om een zevende druk te maken en daar hebben ze een luxe editie van gemaakt, compleet met hard cover, kapitaalbandjes en een heus leeslint (dat is dat gele ding dat onder uit het boek steekt!)! Ik ben er erg blij mee. Natuurlijk ben ik ook blij dat het boek, dat inmiddels vijftien jaar oud is, nog steeds gelezen wordt. 

Advertenties

Written by Ted

2 april 2011 bij 05:48

Geplaatst in Geen categorie

4 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nou moet ik toch echt weer eens hier langswippen hoor Ted – wat een prachtige recentie stond er vanmorgen in de Volkskrant!!! Je ‘driedelig paard’ krijgt maar liefst 5 sterren! Exc3xa9n op z’n hoofd (bij paarden nooit ‘kop’ zeggen!), xc3xa9xc3xa9n op z’n rug en xc3xa9xc3xa9n op z’n billen… en dan heb je er nog twee over!!! Die mag je dan op je eigen hoofd (bij mensen ook nooit ‘kop’ zeggen!) en billen plakken. Wat zul jij stralen vandaag! En de zon doet gezellig mee! Geniet ervan!

  Marit

  2 april 2011 at 10:27

 2. Dank voor de tip, Marit. Dat maakte mijn dag inderdaad nog wat zonniger!

  Ted

  3 april 2011 at 08:34

 3. Nu heb ik echt geen argument meer om ‘Gebr.’ niet aan te schaffen. Mooie luxe editie = hebben, hebben, hebben! Ben met dit boek en je gedichten in aanraking gekomen door college Jeugdliteratuur tijdens mijn studie Nederlands. En inmiddels fan!

  Zizl

  5 april 2011 at 21:14

 4. en hier nog een fan
  en ‘Gebr.’ een van de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur dat ik las

  marijke

  29 april 2011 at 10:55


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: