tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Zalig

Paus De vorige paus moet heiligverklaard worden en dat kan alleen als hij een wonder heeft verricht. Nu hebben ze een non gevonden die heeft verklaard dat ze tot de vorige paus heeft gebeden en toen genas van de ziekte waar ze aan leed. Men acht nu bewezen – hoewel het een tamelijk gewoon verschijnsel is dat zieken genezen zonder medische hulp – dat de vorige paus na zijn dood een wonder heeft verricht en daarom wordt hij nu eerst zaligverklaard, zodat ze hem later heilig kunnen verklaren. xe2x80″ Als ze in het Recht iets bewezen zouden achten op deze gronden, dan zou iedereen het erover eens zijn dat er iets mis is met het rechtssysteem. Maar bij de Kerk geldt dit al als onomstotelijk bewijs. Je vraagt je af of het altijd al zo makkelijk was om wonderen erkend te krijgen of dat het speciaal voor deze gelegenheid is gedevalueerd.

Advertenties

Written by Ted

2 mei 2011 bij 05:09

Geplaatst in Geen categorie

4 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sinds ik jouw weblog lees heb ik minder last van hooikoorts.

  Ingrid

  2 mei 2011 at 12:33

 2. En ik heb alleen maar even zxc3xb3xc3xb3xc3xb3 gedaan, Ingrid!

  Ted

  2 mei 2011 at 18:52

 3. het is nog erger! Exc3xa9n of andere peruaan (dacht ik) heeft bedacht dat het de paus’ werk ik dat bin laden nu dood is……….. Ik dacht toch echt dat we dat aan het amerikaanse leger te danken hadden.

  wanda

  3 mei 2011 at 19:50

 4. Wat ik eigenlijk nog veel erger vind is dat als die non een directe verbinding heeft met boven waarmee ze wensen kan laten vervullen, ze zo egoistisch is om iets voor zichzelf te vragen. En dat die wens dan ook nog vervuld wordt heet in de gewone wereld nepotisme.

  dirk

  5 mei 2011 at 12:49


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: