tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Leesgoed over Annie

with 2 comments

Scan 180 Het tweede nummer van Leesgoed in de nieuwe stijl is verschenen. Het is een special rond Annie M.G. Schmidt. Ik vind het knap dat de special op tijd is verschenen, want de aard van het blad leerde in het verleden dat het vaak moeilijk was om aan te sluiten bij de actualiteit. Maar hoe moeilijk dat ook nu geweest moet zijn blijkt wel uit het feit dat er een "voorpublicatie" in staat van De melkweg van Bart Moeyaert, terwijl dat boek al verschenen is. Kennelijk hoopten ze toch wat eerder met het blad naar buiten te kunnen komen.
Nu kan ik me voorstellen dat je best eens een los exemplaar van Leesgoed zou willen hebben als je geen abonnement hebt op het blad – en er bestaan kinderboekgexefnteresseerden die dat, merkwaardig genoeg, niet hebben! Het blad is volgens mij niet in de winkel verkrijgbaar, maar je kunt wel losse exemplaren bestellen voor 11,25 plus verzendkosten. Er staat echter niet bij waar je dat dan moet doen. Misschien is het hetzelfde e-mailadres als waar je een abonnement kunt aanvragen: biblionuitgeverij@support.hexpoor.nl. Of je stuurt gewoon een mailtje naar de redactie: info@leesgoed.nl. – Ze zouden eens moeten denken over een proef- of cadeauabonnement, want hoe meer mensen die begaan zijn met kinderboeken kennisnemen van het blad, hoe beter het is.

Advertenties

Written by Ted

27 mei 2011 bij 05:30

Geplaatst in Geen categorie

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Leuk dat je ons Annie-nummer aankondigt, Ted!
  We hebben inderdaad ons best gedaan om het nummer netjes op tijd te laten verschijnen en we zijn erg blij dat dat gelukt is. We hadden een voorpublicatie uitgezocht die bij die timing paste: De Melkweg. Alleen besloot de uitgeverij van De Melkweg kort voor verschijnen om de publicatiedatum naar voren te halen. Jammer, maar het zij zo.

  Wat losse exemplaren betreft: je kan die inderdaad aanvragen via biblionuitgeverij@support.hexpoor.nl. of info@leesgoed.nl

  Karin Kustermans

  27 mei 2011 at 12:30

 2. Het nummer ziet er ook weer fantastisch uit. Ik ben ook blij dat het nu eens niet een uitgesproken Nederlands of uitgesproken Vlaams tijdschrift geworden is. Leegoed is gewoon van ons allemaal!

  Stefan

  27 mei 2011 at 22:03


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: