tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Ik in commissie Fonds BKVB

leave a comment »

Bkvb Deze mail kreeg ik zojuist van een tekenaar die een werkbeurs heeft aangevraagd bij het Fonds Beeldende Kunst, Vormgeving en Bouwkunst.

Op jouw aanraden heb ik een werkbeurs aangevraagd voor een moeilijk projekt bij de BKVB. En ik heb hem net gekregen! Ik ben zo blij. Helaas vrees ik dat ik één van de laatsten ben nu alles weer gaat veranderen en fuseren. of wat denk jij?

Als het goed is gaat dat niet gebeuren. Er wordt wel gefuseerd en er gaan ook dingen veranderen. Eén van die dingen is dat vanaf 1 juli ik als illustratiespecialist zitting neem in de commissie die aanvragen van illustratoren beoordeelt. De bedoeling is dat ik de andere commissieleden ervan overtuig dat er positief besloten moet worden over de toekenning van subsidies aan illustratoren. 
Ik ga dat doen op uitnodiging van het Fonds BKVB zelf en ik heb er heel veel zin in. Het enige waar ik bang voor ben is dat illustratoren denken dat ze toch geen kans maken en de formulieren die nodig zijn voor een aanvraag niet invullen. Die formulieren kun je downloaden van de site van het Fonds BKVB! Illustratie hoort binnen het fonds bij "vormgeving", dus daar moet je naartoe. De tekenaar die het hierboven heeft over een "werkbeurs" bedoelt daarmee waarschijnlijk "bijdrage werkbudget". Laat je niet ontmoedigen door de formulieren en bedenk: nee heb je en ja kun je krijgen.

Advertenties

Written by Ted

26 juni 2011 bij 06:41

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: