tedvanlieshout.nu archief

Ted van Lieshout: webarchief

Kaartjes verkrijgbaar voor de Middag van het Kinderboek 2011

with 8 comments

MvhK'11-uitnodiging-web Zo ziet de uitnodiging eruit voor de Middag van het Kinderboek. Klik erop om hem leesbaar te maken. Het uitgebreide programma kun je hier bekijken.

Het is zo ver: toegangsbewijzen voor de derde Middag van het Kinderboek, op zaterdag 17 september in de Amsterdamse OBA, kunnen gratis gedownload worden via www.oba.nl/agenda. Als je op TICKETS klikt krijg je een scherm waarop je moet inloggen. Daar heb je een account voor nodig, maar dat kun je gewoon aanmaken (emailadres plus zelfgekozen wachtwoord). Als je de gegevens hebt ingevoerd kun je steeds verder gaan en ten slotte krijg je bericht dat je je toegangsbewijs toegestuurd krijgt via het emailadres dat je hebt opgegeven. Print dat uit en neem het op 17 september mee.

Dit jaar is het thema van de MvhK: xd3ns boek: schrijver & illustrator. De aandacht ligt vooral bij de tekenaars van kinderboeken. Dit jaar gaan aan het hoofdprogramma voor het eerst workshops vooraf. Ze zijn vooral bedoeld voor schrijvers, tekenaars en studenten. Ik kom daar later op terug, want op dit moment kun je je daar nog niet voor inschrijven. Je kunt die workshops, die om 12 uur beginnen, alleen bezoeken als je ook een kaart voor het programma in de grote zaal hebt. 

Het programma in de theaterzaal begint op 13.45; vanaf 13.00 bij de balie op de zevende verdieping melden met je toegangsbewijs. Het programma eindigt met de uitreiking van de Gouden Lijst en sluit om ongeveer 17.00 uur. Daarna word je nog een drankje aangeboden door de BNO. Sprekers dit jaar zijn onder andere: Lars Deltrap en Helen van Vliet, Gert Gerrits, Jen De Groeve, Hans Hagen, Philip Hopman, Sjoerd Kuyper, Fiel van der Veen en Klaas Verplancke.

Het hele programma kun je hier bekijken.

De MvhK'11 wordt mede mogelijk gemaakt door het Lira Fonds, de BNO, de Koninklijke Boekverkopersbond/Boekenbon, Gregor's Lijsten, de VvL en de OBA.

 

 

 

Advertenties

Written by Ted

27 juli 2011 bij 11:34

Geplaatst in Geen categorie

8 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Staat genoteerd, e-ticket is binnen!
  Verheug me er nu al op.
  Succes met alle voorbereidingen.

  Linda de Haan

  28 juli 2011 at 10:00

 2. Ted, wat goed dat de MvhK er dit jaar ook weer is, en wat een mooi programma.
  Leuk dat er nu ook workshops zijn.
  Ik had al vrij genomen van mijn werk voor de middag, en heb net mijn e-ticket geboekt!

  Claudia Jong

  28 juli 2011 at 15:05

 3. Leuk!Ticket geboekt en ontvangen. Ik wilde me tegelijkertijd inschrijven voor een workshop(Hans Hagen, anders Klaas Verplancke) maar dat lukt nergens. Zijn ze al vol, heb ik niet goed gekeken of is er iets anders ad hand?

  diet

  28 juli 2011 at 18:57

 4. Door omstandigheden lukte dat niet tegelijkertijd. In augustus komen er vier mogelijkheden bij om een ticket te verkrijgen voor de workshops. Ik zal dat kenbaar maken op mijn site en op dit blog, en waarschijnlijk stuur ik ook nog een nieuw persbericht rond.
  Je kunt je overigens maar voor één workshop opgeven 🙂

  Ted

  28 juli 2011 at 20:06

 5. Door omstandigheden lukte dat niet tegelijkertijd. In augustus komen er vier mogelijkheden bij om een ticket te verkrijgen voor de workshops. Ik zal dat kenbaar maken op mijn site en op dit blog, en waarschijnlijk stuur ik ook nog een nieuw persbericht rond.
  Je kunt je overigens maar voor xc3xa9xc3xa9n workshop opgeven 🙂

  Ted

  28 juli 2011 at 20:06

 6. oei, als ik dan maar op tijd ben ivm vakantie. ik mag zeker niet via dit berichtje vast een plaatsje vrijvragen? 1 workshop is goed 🙂

  diet

  29 juli 2011 at 09:19

 7. leuk! heb ook al ge’boekt’.

  kate

  29 juli 2011 at 20:51

 8. Ik heb het ticket ook binnen. Leuk programma. Ik kijk er naar uit!

  tineke meirink

  30 juli 2011 at 19:24


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: